Holnap
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Holnap

A jövő most kezdődik.


You are not connected. Please login or register

Játékok

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Játékok Empty Játékok Vas. Júl. 05, 2020 10:48 am

M.I.

M.I.
Admin
.

Felhasználó profiljának megtekintése https://holnap.hungarianforum.com

2Játékok Empty Re: Játékok Szer. Júl. 15, 2020 6:20 pm

M.I.

M.I.
Admin
Az Unreal Engine 5 játékmotor 2021 elején lesz elérhető a fejlesztők számára, és két új eszköz (Lumen és Nanite) segítségével még élethűbb, még lélegzetelállítóbb játékokra számíthatunk. Mindkét új eszköz célja, hogy a játékok elérjék a jó minőségű filmes CGI szintjét.

A Nanite virtualizált poligon geometria szabad utat ad a művészeknek, hogy annyi geometrikus részletet alkossanak, amennyit csak akarnak. A Nanite virtualizált geometriának hála több százmilliós, vagy milliárdos pligonszámú, filmes minőségű anyagot közvetlenül át lehet dobni az Unreal Engine-be – kezdve a ZBrush-ban készült elemektől a fotogammetriás scanneken át a CAD-adatokig –, ahol simán működik. A Nanite-nak hála a fejlesztőknek nem kell majd a fényeket beleégetni a háttérbe, többet játszhatnak majd a dinamikus világítással. Ebben segít majd a Lumen-technológia is, ami azonnal reagál a játékban történő változásokra. A Lumennek hála a fejlesztők állíthatják például a napszaknak megfelelően a napfény beesési szögét, élethűbb zseblámpás fényeket tudnak alkotni. Sok időt is megspórolhatnak, mert az Unreal Editorben belül állítgathatják fejlesztés közben a fényeket, és ugyanúgy fog kinézni, mint a játékban.
https://index.hu/tech/godmode/2020/05/13/summer_game_fest_unreal_engine_v_epic_playstation_5/

Felhasználó profiljának megtekintése https://holnap.hungarianforum.com

3Játékok Empty Re: Játékok Vas. Feb. 14, 2021 3:51 pm

M.I.

M.I.
Admin
Az Epic Games mesterséges intelligenciára épülő karaktergenerátora a MetaHumans az Unreal engine-nek köszönhetően a karakterek minden hajszálát külön rendereli és a metahumánokat tetszés szerint animálja vagy motion capture vázra vetíti.

Felhasználó profiljának megtekintése https://holnap.hungarianforum.com

4Játékok Empty Re: Játékok Hétf. Ápr. 19, 2021 3:09 pm

M.I.

M.I.
Admin
A kínai Bilibili company drónokkal reklámozta a Princess Connect: Re Drive nevű játékát. Az égre rajzolt játékfigurák mellett egy QR kódot is megjelenítettek a drónok amit lefényképezve letölthető volt a játék.

Felhasználó profiljának megtekintése https://holnap.hungarianforum.com

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.